Úzkost

Úzkost

Anotace: co bude?

Obklopuje mě stále,
nelítostně a těsně.
Napadlá mé srdce
a trefila se přesně.
V nocích už déle
Špatně spím.
Ležím ve tmě
mlčky sním.
Přemýšlím nad tím
jak budu asi žít.
A taky nad tím
čím chtěl bych dál být.
Tahle úzkost mi srdce svírá
svírá ho těsněji,víc a víc.
Nakonec mi praskne
a nezbude nic.
Uše mi uletí,
už nebude v zajetí.
V zajetí mého těla,
Bude si dělat co chce
a létat tam,kam vždycky chtěla……
Autor amatér, 01.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí