☻-☻-Sluchátko

☻-☻-Sluchátko

Anotace: ~~~~~~~***

~~~~~~~~~ 
Zazvonil nám telefónek
crrr,jako budík,jako zvonek
volám do sluchátka HALÓ
proč se mi nic neozvalo?
Jo,ono by se ozývalo
kdyby se tu nezpívalo
vždyť dnes je pátý pátek
všech sluchátek svátek.

Tak ti přeji,sluchátko
ať mňoukáš jak koťátko
ať z telefonu nespadneš
a do hlavy se nebouchneš.
My do sluchátka řekneme
co dobrého si přejeme,
odpoví nám jenom píp,píp,píp
jak kdyby vrabec vrabce štíp.

Potom myši jenom slyší 
jděte si dnes milé myši
do sámošky nakoupit.
Píp,píp,píp a píp….

°°°°°°°°°°°
***
Autor Květka Š., 23.07.2019
Přečteno 190x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Polux Troy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí