*-*Slunečnice

*-*Slunečnice

Anotace: ~~~~~~

~~~~~~~
Sluní se na slunci
krásné slunečnice
na poli v zahradě
i u cesty...
květy k sobě skloní
něco si šeptají
že chtějí do kytky
pro nevěsty...

Zítra se vdávají
dvě holky z vesnice
berou si hajného
a myslivce...
šaty jsou z kopretin
závoje z pomněnek
svatební kytice
slunečnice...

"Ano" to si řeknou
u lesní studánky
ta potom šplouchne
už jste svoji...
a ty dvě nevěsty
i ty dva ženichy
prstýnky z lásky
navždy spojí...

Pro dnešek končím 
o kráse slunečnic
v hájence dvě svatby
teď oslavují...
víno z plodů lesa
modrá jsou nebesa
do tance ptačí zpěv
ti se mají...

Tak prosím račte dál
i vy jste pozvaní.

~~~~~~

sluní s

Autor Květka Š., 24.07.2019
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové pozvání vždy uvítám...

25.07.2019 13:02:55 | enigman

...tak to jsem ráda... :-)

25.07.2019 14:18:37 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí