Nechali

Nechali

Anotace: padnout

Nechali padnout, pitomci
toho, jenž věděl kudykam
s rukama létat dnem, nocí
zlomil mu vaz, hňup, větrolam

dopadl tvrdě na záda
s pupkem nahoru lapá dech
´Nech ho být´ spolek zakládá
padlých andělů, plných blech

políbil prdel Zemi? Ne!
obrácen k nebes hlubinám
snad to sám sobě promine
jen díky v mracích skulinám

nechali padnout znalce hvězd
- na dotek, z kupol nikoliv
zkuste se v ufu neodvézt
když máte na lajk špatný vliv!
Autor Petbab, 27.07.2019
Přečteno 192x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bláznivé...nechat padnout...;-)

27.07.2019 19:20:20 | Marten

je bláznivé nechat padnout z hvězd

30.07.2019 08:54:11 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí