Slzy

Slzy

Anotace: Když mi někdo ublíží.

Jsem psychicky na dně,
ale jinak se mi žije snadně.
Proč jediná poznámka,
ve mně vyvolá malého školáka?
Malou dušičku mít,
sama někde hnít,
proč jen musím taková být?

Přemáhat pláč,
pak v koutě se skrýt
kapky slz se mi nedaří smít.

Vlastně je ani nechci zastavit.
Chci hráz před sebe postavit,
hráz pevnou,
nedobytnou.

Abych už se nikdy necítila tak vratce jako teď,
aby už na mě nemohl širý svět.
Abych už nikdy neviděla šeď.

Nechci, aby se to zase stalo,
ale stačí k tomu přece tak málo...
Autor smyrna, 19.03.2005
Přečteno 793x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no... takže aj přes výhrady SummerNight musím uznat, že je povedená! ;o)

10.04.2009 13:26:00 | Henrietta

Teď tu básničku můžeš spálit, protože na takový pocity tu máš mě:-) Takže fujky s pláčem a smutkem!!!

15.08.2008 13:42:00 | SummerNight

pěkná básnička

07.08.2008 14:42:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí