Vlakem

Vlakem

Anotace: V noci, v kupé

Hledám rým
na ta-dam ta-dam
žádný tu není
(a je to dobře)

V železniční stanici Choceň tma
a mě se pořád nechce rozsvítit
proč vlastně jedu tímhle vlakem
(průvodčí nevrlá)

Co kdybych vykolejil
všimla by sis?

Z okna "kap" na koleno
slečna se otřela
(i bohyně cestují hromadnou)

A pak jsem tady
koukám si na ruce
Bože, to jsem já...
Autor Weichtier, 01.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od téhle chvíle mi v uších už navždycky zní :
"Z okna "kap" na koleno
slečna se otřela
(i bohyně cestují hromadnou)"...

29.04.2007 23:00:00 | Lucijena

Hm...

02.03.2007 07:06:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí