Každá

Každá

každé své touze se snad hloupě bráním
listuju city a hledám v nich mapy
vedou mě nahou ke slunečným stráním
kde nechám chytit se do tvojí tlapy

každým svým úskokem chci ti být blíže
kapičky potu ti oplatím láskou
za to ty jako pes rány mi slížeš
naoko šrámy mi zalátáš páskou

a s každou mou myšlenkou přichází strach
že necháš si vše co vzít bych si chtěla
že budeš můj kočí i budeš můj vrah
a vyryješ jizvy do mého těla
Autor Neegoista88, 03.08.2019
Přečteno 261x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Now, J.Karasová, Krahujec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená báseň a líbí se mi.

03.08.2019 14:25:29 | šerý

Také. Jen ta láska-páska ve mně hlodá..

04.08.2019 19:24:12 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí