To láska se sem nehodila

To láska se sem nehodila

Ještě chvíli na klavír mně hrej

o tom životě co slzy roní

to o kráse  povidej

zármutku  ze žhavých tuní.

 

Že po noci zas přišlo ráno

krása šaty v slzách prala

v očích je zas prázdno

svůj boj těla vzdala.

 

Na víc už nečekej

že slibu je loučení

ještě mně zaspivej

O tom našem milovaní.

 

Že už je dohrano

Nota nám tu zněla

co je to prázdno

"To jen láska se sem Nehodila".

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.08.2019
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí