*=*..Rakeťák a myši

*=*..Rakeťák a myši

Anotace: ..ale co když se budu bát..

~~~~~~~~~~~
Co to letí po kolejích 
co to je za rychlý vlak?
To je vláček raketový
náš supervlak,Rakeťák.
Páni,to je rychlost 
kola jenom sviští
Rakeťák dnes veze myši 
a ty strachem piští.

Jestli trochu nepřibrzdíš 
budeme si stěžovat
a ty budeš uhlí vozit.
To si budeš libovat?
No tak dobře milé myši 
už se na mne nezlobte,
já vám snesu modré z nebe 
tím si ouška ozdobte.

Dnes má každá myška 
modré z nebe na hlavičce
to do oček svítí kočce 
na nádraží na lavičce.
Mňauky,kočka mňouká 
a na myši pořád kouká,
myši se však naštvaly
prý na jiný vlak počkaly.

Ale jiný nejede,ách jo,
myši,máte smůlu
vlak zastavil před nádražím 
u velkého kůlu.
Pan přednosta stanice 
tam vlak přivázal
a tu jeho rychlou jízdu 
tu mu zakázal.

To jsme ale dopadli,
teď brblají ti cestující
rychlou jízdu milující
a rychlý vlak Rakeťák
už tady nepojede
toho pomalíka co teď jezdí 
toho i koloběžka
snadno předjede….

~~~~~~~~~
myš
***
...mňau.počkáme na nádraží
Autor Květka Š., 04.08.2019
Přečteno 158x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí