Válka-Němec u kulometu

Válka-Němec u kulometu

Anotace: Prosím vás přečtěte si to,nevím jestli to bude dávat smysl,psal sem to ve 2hodiny v noci...

Jasný rozkaz od generálů dostali,
na smrt své vojáky poslali.
Měli se dostat na druhou stranu a to hned,
v cestě měli Německý kolomet...
Ti kteří se otočily zpět,
nechal generál postřílet.
Proto povolali své další brance,
proti kulometu však neměli šance.
Jeden za druhým umírali,
nic než krátkou bolest nevnímali.
Němec pořád střílel dál,
kulku do hlavy jim posílal.
Němcovi pak však došli náboje,
chtěl zemřít a to bez boje.
Hledal svůj nůž,
chtěl ho do sebe zapíchnout...už....!!!už...!!!
Avšak Rus mu ho z ruky vzal,
lanem ke stromu ho přivázal.
Modlil se prosil o smilování,
Rusové však němce nemaj rádi.
Týrali ho celou noc,
Němec křičel o pomoc.
Týrali ho celý den,
zemřel se svým krásným snem.
Že Němci vyhrají,že bude hrdina,
že bude slavná celá jeho rodina.
Prohráli,jeho rodinu zastřelily,
války však boužel neskončily.
Vojáci věří ve svoji víru...
dokud v hlavě,neudělá kulka díru...
Autor Hejňa, 02.03.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady někdo sledoval nepřítele před branami.Docházejí mi nápady,tak zkouším něco jiného než ty zamilované.Ale nevím,nějak mi nejdou,takže asi to zůstane při starém.Ale nevím kdy to bude,nějak došli nápady,čekám až mě zas políbí nějaká můza.

02.03.2007 20:43:00 | Hejňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí