Prázdné je nebe

Prázdné je nebe

Anotace: Dobro i zlo máme v sobě, znamení ani s nic jiného neurčí náš osud. Každý svůj svět tvoříme sami dle schopností a možností

Na nebi znamení
v nichž hvězdy lžou
Životy nemění
jen nebem jdou
Nebe je prázdné
nikdo tam nebydlí
Prober se blázne
na zemi zůstaň chodidly
Andělé jsou ti co tě maj rádi
peklo jsou tvé myšlenky
Čistý jsi jen v době mládí
než napiješ se ze sklenky
Pak jizvy v duši přibývají
srdce si zvyká na bolest
Lide sny neplní ale jen prodávají
přejí ti jen z bahna nevylézt
Autor petrzal, 13.08.2019
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, yarek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělo by to rozdělit na sloky, špatně se čte...;-)

14.08.2019 13:07:18 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí