Blues na konec

Blues na konec

Anotace: blues pro kapelku

Století utíká a zůstává jen špína
zežloutlých listů s několika blues
Do nocí rozpitých teď zkouším nezhasínat,
když zapíjím svůj další Antabus.

Jak v cele smrti sedím nakladený
a čekám, že se změním v motýla…
Skrze ty mříže, za zdmi karantény,
padám - stejně jako kdysi Bastila.

Předešlá vteřina, dost možná i ta po ní,
vsakuje se do zdí pokoje
Co plulo časem, na dvojspřeží koní,
to sebral svatý Jakub z orloje.

Snad ještě jedno malé ohlédnutí:
„Tak někdy zase nashle, přátelé“
A neplést text, jen žádné přeřeknutí
a žádné slzy a pláč v kostele.

Autor JirkaS, 14.08.2019
Přečteno 289x
Tipy 17
Poslední tipující: ARNOKULT, Ollie, Akrij8, Marten, Hříma, Dreamy, Favi, hanele m., J.Karasová, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

14.08.2019 21:28:16 | Dreamy

Budeš muset umřít, příteli.... :)

14.08.2019 21:14:08 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí