Že v tobě nezastarnu

Že v tobě nezastarnu

Když hledal jsem v krajině

stopu včerejších lásek

nadechnul se hvězd a chvil

Opilost na hladině

beze slov,a otázek

v tichu jen si snil

Napij se hořkého nápoje

hledej ostrov bez citu

obraz nenaplněno snů

když se dám do boje

vykřiknou jednu větu

..."Že v Tobě NEZESTÁRNU".

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.08.2019
Přečteno 177x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí