Detox

Detox

Anotace: ...

- - - Detox - - -
 
 
Toxikované představy přetvářejí myšlenky
do obrazů bez barev malovaných kartuší
na ramenou šotkové šebetající mi do uší
toxikované představy přetvářející myšlenky
myšlenky řetězů co brání křídlům
v mohutném mávnutí
 
 
 
ve snaze bezstarostně políbit
bělostný mrak
skrývající se za oparem mlžné clony
nutí – nutí naposled přinést růže černé
 
 
 
do zahrad…
Autor Adminak, 16.08.2019
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Amiradi, Now, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré je šebetající. Jak spojení šepotu a štěbetání. :)

16.08.2019 14:59:44 | Now

Ovanul mě Rimbaudův duch.

16.08.2019 14:57:25 | Now

VELICE OBRAZOTVORNÉ.

16.08.2019 12:24:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí