*-*A zašeptáš mi

*-*A zašeptáš mi

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~
A zašeptáš mi
jako ten vánek
zašeptáš mi
slovíčka něžná
láskyplná
zašeptáš mi 
snad nebo možná
zašeptáš mi
co tě někdy trápí
než se láska ztratí
zašeptáš mi

můžeš se mi zdát
a jak moc 
mě máš někdy rád
zašeptáš mi
a já ti odpovím
...tak přestaň...
já tvůj šepot
už slyšet nechci
a ani nemusím

z mé lásky
nabídnu ti lekci
a ty mi zašeptáš
...bez tebe nechci...
já budu ztracený
já budu,slibuji
já budu jiný 
a dál mi šeptáš 
slovíčka 
co jen já poslouchám
...totiž...
já ráda tě 
aspoň trochu mám

zašeptám ti
zašeptáš mi
to co bylo a co není

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 17.08.2019
Přečteno 198x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, vlnka, Jarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) a Květko, já zašeptám ST :-)!

19.08.2019 05:35:37 | Fany

..hezké jako vždy..♥

18.08.2019 11:46:31 | Jarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí