Osudová Chyba

Osudová Chyba

Anotace: To bych chtěla věnovat Petře, Monice, Radce ,aby si připoměly den 12.3.2003 Je to jen ticha vzpominka která mi třeba pomůže abych mohla spát. Všechny jsme zůstaly, jen Petra nás opustila.

V autě smích se rozlíhá,
dívky mladé šťastné jsou
brzdy náhle zaskřípaj
ticho,pláč tu doléhá.
Kde je radost?Kde je ten smích?
Výkřik do temna, jeden život ztich.

Slzy, bolest střepy skla,
noční můry,proč neřídila jsem já?
Zpomal jsem Tě prosila,
se smichem jsi mě těšila.

Proč okamžik osudný se stal?
Ty nejsi tu a ja žiju dál.
Proč jen jsem neřídila já?
v duši své velký srám teď mám
Teď utřu slzu
Tenkrát nemělo se to stát
Kdybych mohla vrátit čas,
nedovolím aby Tvůj život,
zhas
Autor sabatinka, 02.03.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí