Hudba modrého akatu

Hudba modrého akatu

Anotace: Básnická myšlenka za utopeny modrý akat...

Plaval jsem pod hladinou kunovske tabule,
viděl jsem světlo za zavřenými víčky,
jak oslnuje život na hladině.

Na břehu v hamace,
snil, meditoval, miloval,

četl knihu A závaž si tkaničky
a básně Konstantina Biebla,

Slunce kreslilo stinohru
přes listecky v korunach,

V tom jsem si to uvědomil,
na krku postrádám modrý Akat z Asturie,
Autor Happyyz, 18.08.2019
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí