*-*A perlička?

*-*A perlička?

Anotace: ~0~~~~~~

~~~~~~~
Nebe se 
škaredě zamračí
na okno ťukají kapky
padají dolů sem a tam
všude pak nechají ťapky.
Každá ta kapka 
má ráda tu druhou 
a spolu do louží spadnou
ale když slunce 
vykoukne zpod mraků
nebe se ozdobí duhou.
Kapky jsou smutné
a je jich míň a míň
jsou jenom osvěžení
jsou jako pohlazení
zatřesu hlavou
a už jich není.

Spadlo mi z vlasů
co napršelo pro krásu
jako ty perličky
ty třpytivé a maličký
co navléknu na nitku z hedvábí
už mě to ale nebaví
všude se perličky kutálí
už zase prší
nebo se z mraku vysypaly.
Kdo ví.
Poví? Nepoví?

~~~~~~

oooo

Autor Květka Š., 19.08.2019
Přečteno 185x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí