Opalování prasníka

Opalování prasníka

Anotace: den bez noci :-)

Opalování prasníka

umrtvujem čas
abychom ho zahlídli
namísto vnímání
jeho vařící životnosti

kloužem po povrchu
niter
jak vyceněný zuby
po lešenářský trubce

prasiáš tančí
u tyče
pot mu leze
ze všech důlků

papírový meče
do pochev
a další žejdlík
šenkýřko
Autor Hugo Ramon, 19.08.2019
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí