*-*Makovice a mák

*-*Makovice a mák

Anotace: ..................

~~~~~~~
Tři panenky z makovičky
mají červené sukničky,
černé vlasy,černé oči
dokola se rády točí.
Cvrčkové jim zahrají
na housličky co znají,
valčík a tak trochu polku
výborní jsou na mazurku.

Ty panenky při tanečku
vysypou si makovičku,
na poli se ztrácel mák
a panenky vzdychnou,ách.
Na buchty a na koláče
mák dnes není,pekař pláče
dnes má buchty s tvarohem
jé,voní to až za rohem.

Vy panenky z makovičky
příště už žádné tanečky,
máček více neztrácejte
na koláče mák nechejte.
Pak už žádná makovička
nesype mák do políčka
kam sypete máček?Kam?
Do buchet a na koláče,
mňam,mňam,mňam

a mňam

~~~~~~~

***

Autor Květka Š., 21.08.2019
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Květko, mňam, zaSe mi To chutnalo :-)!

22.08.2019 13:45:03 | Fany

..děkuji Fany....a dáme si makové koláče třeba nám je někdo upeče...:-))

23.08.2019 16:22:38 | Květka Š.

:-)) tak jo :-)!

24.08.2019 07:55:42 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí