Ten - tam

Ten - tam

Ten žebrák na Vítězném náměstí 

Snad díky Bohu, snad naštěstí 

nepostrádá cit, 

na rozdíl od nás ostatních, co mu připadáme divní... 

Ne, to nám chybí nejvíce

Pořádný výprask na holé zadnice

jen tak můžeme vlastní chyby pochopit

A poznat, že Štěstí je relativní. 

Autor Adele B., 23.08.2019
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, J.Karasová, Marten, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí