V manželství

V manželství

Chybí mi láska
bez radosti chodím spát.
Vedle mě ležíš ty,
jak spící kamarád .

Chybí mi cosi ,
co léta mi nedáváš
Já sama to nosím
Ty stále jen nadáváš.

Chybí mi něha
vlk odešel spát.
Už nechci kousat
Chci milovat..
Autor Liduška, 24.08.2019
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Amarylka, breberkar, jenommarie, Neegoista88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Liduško, ať tu lásku máš. ^ST^ ;-)

09.12.2019 09:34:38 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí