Endorfin

Endorfin

Anotace: Díky hormonu zvládám se smát a nepodléhat splínům i když se u toho tvářím jak usměvavý blbeček - většinou to netrvá tak dlouho, ale asi je to tedy výjimečné

Nejisté jak pokračování mezery ve větě
jak šance najít si štěstí ve světě
Takové je nového dne pohlazení
tápání ve tmě, čekání na znamení
Nepřehledná změť myšlenek proudu
vyhodnocení znaveného soudu
V nitru se tento boj vždy odehrává
když člověk nemá to, co pocit štěstí mu dává
Já ráno cítím tvého dechu teplo
vídám obraz co dává mi světlo
Nevím ani zda okolo mě jsou démoni
neznám smutek, ovládají mě hormony
Radosti chemická reakce
a úsměv je trápení redukce
Za to ti děkuji lásečko
že u tebe mám své místečko
Autor petrzal, 27.08.2019
Přečteno 175x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí