máma

máma

Anotace: pro maminku

První co uvidíš, první co spatříš,
První co ucítíš a víš kam patříš.
Jedno něžné obětí, jedny slzy lásky,
To je světa pojetí, co nepřidělá vrásky.
Vždycky je tu někdo, kdo pomůže ti zase vstát,
Vždycky je tu někdo, kdo si s tebou bude hrát.
Ten člověk je vždy s tebou, vždy podpoří tě rád.
Svojí láskou, něhou, je víc než jen kamarád.
Kdo je však ten, co umí zázraky?
Kdo je však ten, co s tebou lítá nad marky?
Je to ona, co ti vše dává,
Ano, to může být jen máma.
Autor Helvinka, 02.03.2007
Přečteno 1375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Kéž by to takhle bylo ve všech rodinách na celym světě =(

10.03.2007 12:10:00 | Sana.sorrow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí