Chyba

Chyba

Anotace: Chyba zas a znova opakovaná se stane stylem a pár malých rozhodnutí diametrálně odkloní naší cestu od našich záměrů

Poprvé s holkou
nazí v posteli
Touhu máme velkou
přesto jsme trochu nesmělí

Poprvé se sklenkou
poprvé bez sody
Mlhavou vzpomínkou
dospělý rádoby

Poprvé do nosu
hořce to zapálí
sát sněhu nánosy
proč jsme se nebáli

Poprvé do žíly
zvyšování levelu je hobby
Oči tak zářily
začátek jiné doby

Kolikrát jsem ten kolotoč protočil
bod po bodu zas a znovu
Z plánované trasy vyskočil
na cestu démonovu

Teď za mnou nic není
a přede mnou žádné vyhlídky
Chatrné zdraví vše mění
k rozvoji zabil jsem všechny podmínky
Autor petrzal, 28.08.2019
Přečteno 183x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, šerý, Hříma, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu díš, chyby určují osudy...;-)

28.08.2019 16:32:34 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí