Omyl

Omyl

Anotace: jak na něco čekáme a když to přijde, zjistíme, že to byl jen omyl...

Otevři oči, slunce už vyšlo.
Začal nový den.
Otevři oči, něco s třpytlo.
Podívej se ven.
Kraj kolem září, jak cenný drahokam.
Kraj kolem září, ne, to není klam.
Slyšíš to cinkání, slyšíš ten takt?
Jak rampouch vyzvání, kape kap kap?
Ráno hned probudí,vše co zatím spalo.
Další den povzbudí, zdá se ti to málo?
Venku je bílo, okolí je chladné;
Všechno už bylo, kytka v tobě zvadne.
Celý rok čekáš, až přijde bílá peřina.
Pokoj si nedáš a uplyne vteřina.
Najednou zjistíš, že je ti zima.
Uvnitř se hroutíš, a přec neumíráš.
Dostali jsi tak tvrdou ránu, tvrdou jako led
Vidíš letět černou vránu, jak nevrací se zpět.
Přiznej si to, už vše je dávno pryč.
Přiznej si to, pletl´s sobě vlastní bič.
Autor Helvinka, 02.03.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí