Odvážnému štěstí přeje

Odvážnému štěstí přeje

Anotace: ....no jo,ale je to pravda?....

Odvážnému štěstí přeje,
na srdci krásný pocit ho hřeje.
Na polštáři z vavřínů smí tiše spát,
o lásce a slávě nechat si zdát.

Odvážnému štěstí přeje,
životu do tváře vesele se směje.
Blázen může být,co plete si cesty,
za noci prochází pohádkovými městy.

Odvážnému štěstí přeje,
kde je to štěstí,kde je?
Autor Haydée, 02.03.2007
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také ho hledám, už dlouho...

13.07.2007 19:23:00 | Bíša

Tak na to se ptám taky.. kde je to štěstí. Jestli to někdy zjistíš dej vědět.. =o)

02.03.2007 17:39:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí