Andělé

Andělé

Anotace: Kdo neviděl, neuvěří...

Hledám ta správná slova
za které se hnedka schovám.
Nechci stát tu v bílém hávu
sama víš jakou znám stranu.
Jsem vlk v rouše beránka.
Pro někoho snad hádanka.
Než dáme se spolu do řeči
jen ďábel nám to dosvědčí.
Že za mrzké řeči na nebi
padlí andělé v peklu lebedí.
Za trochu tepla a zbytek žvance
lovíme duše na bertramce.
Dva chlípní, kdysi andělé
lákají skoro dospělé
.....
na cigárka
Autor Eru Alonnar, 30.08.2019
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, breberkar, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný a trefný.

30.08.2019 02:58:34 | šerý

Díky

30.08.2019 03:16:09 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí