Smyčka

Smyčka

Anotace: ..........

Místo nářku a klidu plné,
bere životy bez kapky krve.
Stojí opodál v ústraní,
lidé cítí se u ní malý a bezbranní
Ti,co pro které znamená trest,
na ni čekají s hrůzou v očích.
Naopak ti co po ni touží
o ni sní v temných nocích.
Znamená pro ně vše a hlavně odpuštění,
avšak sáhnou po ni jen lidé,
co topí se v smutku a cítí se opuštění.
Autor amatér, 02.03.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí