Nevyspalost

Nevyspalost

Kdybych se dokázal
Mít trochu rád
Nenutil bych oře nespavosti
Aby se mnou rajtoval
Pro trochu peněz

Kdybych se dokázal
Mít trochu rád
Omluvil bych se
Dnes v práci
Nebo bych alespoň
Jel domů
Prvním vlakem
Dospávačem

Nechal bych volnost
Prostoupit plány
Leptat jejich šrouby
Dovolila by
Abych sám sebe
Pozval na návštěvu

Kdybych se dokázal
Mít trochu rád
Nehnal bych se
Kolem šedivé, oprýskané
Nebetyčně rovné zdi
Která ještě není vězením
Když končí večerem

Ale takto se vše
Co mám na sobě rád
Musí vejít
Do jediné krůpěje svěžesti
Vypité za rozbřesku
Při pohledu
Na krajinu rána
Autor Kaj, 03.09.2019
Přečteno 148x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, lawenderr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí