MS

MS

.
Když budu nejlepší ve sportu,
který nikdo nesleduje
a když budu nejhorším
v nejsledovanější bitvě.
Práškem, co přítel fetuje,
milencům jara nový květ
..a přesto cítíš tu iluzi.
Ne ty ne
Tys nejlepším ve své
bitvě
sám ve sportu
aport a nic
klacík a pán

Soudím
v trikotu
a s kulometem u pasu
Bránou se nechodí dopředu
Bránou se chodí zpět
něco zanechat
Lidem
bez vesmíru
Srdce netopýrů
Kořist
Jedna pro druhou
Jeden pro druhého
Druhý pro jednu
Druhý pro druhého

pro ticho oněmět
pro vůni nedýchat
nejíst
nepolykat
nerozpoznat tvar
barvu a šum
světla
pro lásku nevidět
pro dotyk umřít

Být první na stupních
poražených
.
.
Autor Now, 05.09.2019
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, šerý, Marten, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není důležitý vyhrát, ale nenechat se porazit na hlavu...;-)

05.09.2019 19:43:08 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí