Temný rytíř

Temný rytíř

Jsi rytíř na bílém koni, objevil ses letos i loni, neseš sebou poselství, zkryváš v sobě tajemství,  chováš se podle ctností tvé srdce je ale posedlé zlostí, máš na sobě pěkný oděv, svému králi zpíváš pěkný zpěv, ale ostatní sklízí jen tvůj hněv tvým cílem je jen tvůj prospěch, však měl si trochu pech. Ne všichni rytíři chtěj jen zlato a slávu, některým jde o dobro davu a nezradí svou čest, proto neváhali s tebou bojovat, pěst na pěst i když ten boj stojí mnoho sil. Ty sám ses svou hamižností opil, padáš do zapomnění láska a víra vše v dobré promění.
Autor Hatátitla, 05.09.2019
Přečteno 213x
Tipy 8
Poslední tipující: barasoukup, Akrij8, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí