LaPutika

LaPutika

Anotace: Spoznávanie lásky, života a seba samého.

V diaľke nádeje na radosť, myhnúť si sa smela,
či aj časom budeš tu ako si chcela?
či myhnúť si sa smela?
Smelá!

Smelosť v mysli samotu nemá,
lebo vždy tam je aj nálada, ba nie vždy skvelá,
bez ktorej by sa naše mysle a telá,
dostali do podoby, akú by si fakt nechcela.

Či by si sa usadiť už chcela?
Či chceš kávu?
či chceš kvety?
či aj víno? Ktomu deti?

Možno raz, keď tam ten dá...
Bude tu, aj milé deti,
kúsok môjho domova.

Čo sa v mojej mysli deje?
Neviem sám...
Chcel by som mať niekoho
kto to pre mňa rozmotá?

Sám neviem, či by som to sám sním zvládal,
neviem vyjsť sám so sebou.
Niekedy tá tvoja strata,
zasiahne aj priateľov.

Ktroých by si chcel mať vždy,
no nevieš prečo chytáš nerv..
ked ty sám vieš že keď zaspíš,
myšlienka sna bude mier.

Autor Sucho, 05.09.2019
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Guldrun, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí