Zrcadlová síň

Zrcadlová síň

Anotace: Jediný realizácia nekonečna v reálnom svete

zrcadlová síň
kde odrazy se mlží
v zeleno-šedém
spektru nenávratna


barva zrcadla


originální symetrie
dokonalý souzvuk,
skutečná vazba
nekonečen


v duši souhrn,
potenciál v
jedinečnosti člověka
se vání napříč síní


genetická loterie
na přání dodává
i bere v zrcadlové
síni lomy paprsků.
Autor LiquidSoul, 06.09.2019
Přečteno 169x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí