Strach v lásce

Strach v lásce

Anotace: druhá básnička za dnešní odpoledne, je zapříčiněná náhlým přívalem pocitu, že musím psát..

Jsou občas chvíle
kdy cítíte se láskou plni?
kdy stačí vám k radosti trocha píle
a dívat se, jak se moře vlní?

Cítíte občas zmatek z lásky
strach, že máte o co přijít?
strach, že nemáte co dát
strach že nemůžete snít?

Strach že život běží
a vy s tím nemůžete nic udělat
strach, že jste zmeškali okamžik
a teď můžete jen litovat?

Strach že se sami nevyznáte
ve své duši
strach, že nevíte co od lidí čekat
a strach, že ostatní to tuší
Autor mattoni.uz.neni, 02.03.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí