Poslední

Poslední

Své zraky obracíme k nebesům a o pomoc  prosíme otce vlasti

Těžko se navrátit z říše snů a za obzor uniknout jako mořeplavci

Svůj křížek na krku stisknout do dlaně a opustit svět hravě

Zavřít oči, vše nechat odejít a po voru z hříchů odplavat po Vltavě 

 

Autor Adele B., 18.09.2019
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední vyjedou rytíři z Blaníku...;-)

18.09.2019 16:34:01 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí