Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

 tak mi uřízni hlavu a já si sednu mezi dýně

 přesně jak to chceš

 konečně ti budu dělat radost

 a stim malym plastovym náhrobkem v rukách

 mě třeba budeš chtít víc

 ve svých představách

dokážu mluvit o citech fobiích a   poruchách

 a v těch samých představách

se spolu tajně scházíme

beru tě na místa kam sem brala všechny ty před tebou

dělám jako že je to poprvé

jsem malá naivní holka

ty mi to věříš a doma spolu umejem nádobí

 

ve skutečnosti nemůžu nic říct

a ty jen vzdycháš

z těch vzdechů už by byl jeden celovečerní film

plný titulků o tom jak sem nemožná

chci aby bylo všechno tak jednoduchý jako je to v mojí hlavě

... bílá doleva pravá do černé a pravda mrtvá

 

válka o nezávislost úplně vyčerpala moje možnosti

jak se stát tou kterou nikdy nebudu

cestou na jižní sever

v trolejbusu č. 2

každý ráno v pět

 

 

Autor Sarah, 18.09.2019
Přečteno 242x
Tipy 11
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, enigman, Olex, J.Karasová, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celovečerní film vzdechů hmmm...

30.09.2019 13:19:09 | enigman

Ahoj,
no tak toto sa mi celé páčilo tak veľmi, že nemám výhrad žiadnych, len že super super super:)

20.09.2019 20:17:44 | Olex

Koukám, že podzim na básníky už doléhá:-)

Líbí se mi.

20.09.2019 12:39:21 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí