Nerikals nic

Nerikals nic

Anotace: .....

Tak tedas nerikal nic
Bylo to jak na promitani filmu
Znakove reci
Ve ktere nestiham
Ani dychat, ani se divat
Zatajim vse jen kdyz budes zit
Hned pak a kde jsem ja?
Proc sem tu musela byt?
Pritom mam tolik co rict
Vzdyt vzdy mam co rict, kde jsi rozume nad jeho ocima?

Usmev tveho podvedomi
Kde ukryvas mi co te boli
Rasa neposloucha herce
Div sveta odpovida tvemu rtu
Sklon tve hlavy chce byt kde ma a ja
Pozorne poslouchajic co mi rikas jen
Sedim
A sedim
A rikam si ceho sem se dopustila
Poslouchajic vseho co mi nerikas
A co nemohla jsem slyset

Byt ty vyjimkou ve stohu vet
Zhasnu nad ulici a neziskavam si znovu ten usinajici svet
Autor Lexisa, 19.09.2019
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí