*-*Září a dál

*-*Září a dál

Anotace: ~~~~~~~~

~~~~~~~~~
Září,Říjen,Listopad
podzimní jsou fešáci
sem tam něco zmalovat
to už jim nedá práci.
Září ten se ale nevzdá
vždyť on léto miluje
budoucímu podzimu
ještě to babí slibuje.

Už vykukují kaštany
jak z okýnek hlavičky
potom brzy obsadí
v našem parku lavičky.
Křídly už nám zamávali
i teplomilní ptáci
až jim bude smutno
s jarem se zas vrací.

A další dny podzimu
draci s větrem letí
a ty draky nejkrásnější
ty malují si děti.
Já ti draku roztomilý
klidně pošlu psaníčko
vidíš,tomu psaní
zasvítí ještě sluníčko.

Ze stromu padá
poslední list
a listopad si v listech
může něco číst...

~~~~~~~*~

podzim

Autor Květka Š., 20.09.2019
Přečteno 178x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Krahujec, Dreamy, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí