přátelé v trávě

přátelé v trávě

zlatavé paprsky rána
dopadají na bezvládná těla Bezduchých,
podlouhlé stíny pokorně opisují skutečnost

podávávám ti svou poslední cigaretu
a ty jí zapaluješ o své srdce,
které ještě doutná

zatímco nám nad hlavou
bez náznaku jakékoli formace
krouží myšlenky


naši přátelé se proměnili v šumivé tablety
a zcela nezaujatě se rozpustili do trávy
Autor vůně mraků, 23.09.2019
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: Marten, mkinka, Akrij8, Jort, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uvolni se a bez ostychů do té trávy ulehni..ST* :-D*

25.09.2019 02:17:53 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí