Závod

Závod

Tisíc postav
Se sbíhá ke startu
Tvoří trychtýř

Anonymní porodnice
Chrlí další vytrénované
Na běžícím pásu

Na každou stranu
Jedna dálka
Žádnou nelze přiblížit

Obličej muže
Bez emocí
Se nepohne

Je připravený naplnit to
K čemu si myslí
Že byl stvořený

Touha po vítězství
Předkové vyrovnaní do špalíru
Jako karty v talonu

Začátek závodu
Zarostlá cesta
Ve Špálových barvách

Rozhýbání balvanu mlčení
Uprchlý závodník
Utopený v jezeře sebevědomí

Rychlost, síla a vytrvalost
Nová svatá trojice
Vlast se nabízí
Se svými zábory

Cena pro vítěze
Tisíc princezen
Na jednu noc

Cílová páska
Jako hlava medúzy
Až ji zahlédneme
Bude po všem
Autor Kaj, 25.09.2019
Přečteno 168x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí