Stanu se Bohem nového světa

Stanu se Bohem nového světa

Anotace: .

.




všemohoucí bože
jestliže jsi
promiň, že je mi všechno jedno
že mne nic nesere


medvídku Pú
jenž jsi stvořil toto zapšklé Univerzum
doufám že chápeš
proč jsem ateistou
že nechci uctívat psychopatické bohy
neb jsem si to vyhodnotil jako pro sebe nevýhodné


prvotní Buddho
děkuji že respektuješ
že nenásleduji tvé ctnostné učení
posedlý vzteklinou existencialismu
chci si všechno osahat sám
všechno oblíznout
usínat se zády poškrábanými z divokých milostných interakcí
a nakonec na něco zajímavého umřít



Když jsem byl mladší, nosil jsem na krku amulet, aby mne chránil před nebezpečným světem. Pomalu je načase, aby Svět začal nosit amulet, který by ho ochránil přede mnou.





.
Autor CORONATION, 25.09.2019
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Jort, Amonasr, Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jó. A nejen proto, že jsem četl Púa asi stokrát a viděl Posledního císaře párkrát..

25.09.2019 19:24:10 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí