Sklenice života

Sklenice života

Svou sklenici plním si po okraj

Pomalu, lehce, po slzách, po kapkách

Nikdy už nebude na Zemi boží ráj 

Když z nebe se houpe mi oprátka 

 

Svou sklenici už vínem nenaplním 

Poslední doušek rudý jak plamen kostelních svic

Přes Boží vyschlou zem a nebo navzdor trní 

Se vydám ku smrti, jak staré lišky z pod vinic

Autor Adele B., 27.09.2019
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, šerý, Fany, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) bezva, moc Se mi To, Adele B. líbí :-)!

27.09.2019 13:30:44 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí