:: Když... ::

:: Když... ::

Anotace: ...

-Když mi chybí naděje, ty mi ji dáš
-Když je mi smutno, ty přijdeš ke mně
-Když mám hlad, ty chléb mi podáš
-Když jsem bez střechy, ty uvítáš mě ve svém domě
-Když jsem veselý, ty sdílíš se mnou radost moji
-Když se ztratím, ty dokážeš mě najít
-Když se poraním, s tebou se mé rany zhojí
-Když rozzloben jsem, ty dokážeš mě uklidnit
Ať bude život výhra nebo pád
Já navždy tě budu milovat!
Autor Zeminov, 02.03.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to zní trochu jako tuctovej řetězovej mejl

03.03.2007 22:00:00 | grygaruv atelier

Jéé, to je hezké vyznání, taky bych občas nějaké takové potřebovala... řekni své milé, že jí doporučuji vážit si Tě;o).

02.03.2007 23:06:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí