Na periférii úzkosti.

Na periférii úzkosti.

Dáta analýza, perzistencia
a neúnosná dráždivosť,
rozhádž mi
nekonečné minúty.

In formálne malé miery.

V duši konzistencia viery
spomalená dilatáciou
Viedenského podsvetia.

Okrem iného:
Analgetiká liečia duše bôľ.

Euforická dúha sa prehla
v tvar spektrálnej kružnice.
Že vraj je to moja prehra.

Floating in magically colorful pieces of
cloud light.

Orbita v hlave po zhýralej
noci má ma v moci,
či ktosi skosí tento zdanlivý
paradox smútku.
Autor LiquidSoul, 02.10.2019
Přečteno 186x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí