Bál

Bál

Dnes koná se bál, kam nemáš s kým jít.
Stejně tam půjdeš sám.
O krásné dívce ty můžeš jen snít.
Co když večer ji potkáš.


Blankytná modř jejích očí.
ty vidíš tu krásku na konci sálu.
Z toho se hlava ti točí.
zlatavé vlasy a úsměv, co zahřeje.

V koutu sálu přemýšlíš kam dál.
Připomínajíc smutek.
Koukáš jen na tu jednu přes celý sál.
Avšak ona kouká jinam.

Ty stejně za ní vyrazíš, co když to vyjde.
Ale stejně tě něco chce zastavit.
Ty říkáš, že tak jednoduše to nejde,
Ale co když by přeci jen mohlo.

Když to vyjde, ty milovanou budeš mít.
když ne, tak smutku tolik.
Ty ale slyšíš zvony znít,
že právě lásku objevil si.

Ona vidí, jak přicházíš k ní a s úsměvem tě vítá.
Ty okouzlen o to víc.
Na lepší zítřky se opět ti svítá.
Tak požádáš o tanec.

Ona ti řekne ano, tak štěstím jsi bez sebe.
Tak tančíte celičkým sálem.
Co k tomuto chování vlastně tě vede.
Ta její okouzlující krása.

Po dlouhém tanci, bys únavou pad.
Však ona ti dodává energii.
Celičký život bys s ní strávil rád.
Avšak nevíš, jak to říct.

Ta kráska však předběhne otázkou.
Co děláš zítra.
Ty oblouzněn celou tou láskou.
Že chtěl bys být s ní.

Ona s tím krásným úsměvem podá ti ruku
a vezme tě ven
Ty nervózní ne, jen tu chvilku.
Jak ní si oblouzněn.

Tak procházka parkem. Lampy svítí vám
Ty šťastný jak nikdy.
Že nikdy už nebudeš sám.
Když věříš na zázraky

Aniž bys připraven byl, stále jen mluvíte.
Cítíš tu lásku.
Cítíš, jak spolu souzníte.
A ty miluješ ji.
Autor Notimportant, 03.10.2019
Přečteno 173x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí