Stepă

Stepă

Anotace: moldovenească

Numai puțin se aude clopotul din schit
nu mai faci un pas în aceeași direcție
tăcut fără margini în spate învechit
va fi spațiul mort cu amara perfecție

un foc arzător atrage ochii oboziți
noaptea - țară e fără explicații
aici nu prea tare versete mai folosiți
proză în sine poetică destul este, frații

spre orizont se rătăcesc gândurile, fine
minte nord sau sud nu merge mai departe
pentru mine sunt drumurile străine
pierdute pentru totdeauna, știi, frate?
Autor Petbab, 05.10.2019
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí