Být nechci

Být nechci

Anotace: Být nechci

Nechci být terčem
do kterého se kde kdo strefuje
i ja mam volbu výběru
můžu dělat co chci člověče
Nechci být panákem
co skáče a šaškuje
aby se ve všem zavděčil
a nakonec ho každý pleskuje
i já mám životní krédo
jsem hrdá na své jméno
na svůj denní rituál
který je stereotypní
a tahá za vše co nitku má
Autor kikin87, 06.10.2019
Přečteno 169x
Tipy 2
Poslední tipující: Now, Ijcro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí