*-*Trochu smíchu

*-*Trochu smíchu

Anotace: ~~~~~~

~~~~~~
Do kornoutku trochu smíchu
v cukrárně dnes prodají
nabídneš mi jenom špetku
já si už vzala...potají,
chtěli by za smích zlatou minci
já bych se smála jenom tak
třeba i s nosem jak mají šašci
nebo jak v létě sněhulák.

Ten co se teplem nerozpustí
protože je celý umělý
kouká se holkám do výstřihů
ve všední den i v neděli,
div že mu oči nevypadnou z důlků
škoda jen že léto věčně netrvá
honem si ještě do kornoutku
kopečky z úsměvů schová.

A za minci zlatou
prodá...neprodá

~~~~~~~

***************

Autor Květka Š., 07.10.2019
Přečteno 185x
Tipy 4
Poslední tipující: Tvbm, Frr, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Literatura (ani poezie) NENÍ o úpravě dizajnu a sdělení požitku.
To jen konzum, byznys, komerce - tihle grázlové to tak vidí a mnohé "autory" už to naučili. Jak dokládá tato odstrašující "báseň".

08.10.2019 08:18:24 | Karel Koryntka

...Promiň mi tu děsnou báseň...a ostatní moje raději nečti.
Ale jinak díky za Tvůj názor.

08.10.2019 14:51:49 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí