AŽ SE MLADEJ VRÁTÍ DOMŮ

AŽ SE MLADEJ VRÁTÍ DOMŮ

Anotace: ...

bába kouří z okna

sídlišťního bytu

v televizi Hvězdné války - Pomsta Sithů

 

dědek na to kouká

ale neví o co jde

včera seděl U Pantátů, dneska je mu zle

 

maso už je hotový

no ale co k tomu

to zas bude rachot, až se mladej vrátí domů

 

nikomu se nechce ven

všichni si hýčkají svůj sídlišťní sen

Autor Šimon Sáva, 08.10.2019
Přečteno 186x
Tipy 2
Poslední tipující: Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Betonová džungle plná krotkých zvířátek..

09.10.2019 07:47:48 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí